Käsipalloseurojen laatukriteerit julkistettiin kevätkokouksen yhteydessä

Käsipalloliitto on yhdessä seurojen kanssa rakentanut laatukriteerit, jotka toimivat tukena, kun seura haluaa kehittää toimintaansa. Laatukriteerien on tarkoitus olla seuroille johtamisen väline sekä perusta kehittämiselle ja oman toiminnan arvioinnille.

Laatukriteerien hyödyntäminen on vain yksi työkalu ja mahdollisuus seuroille kehittää toimintaansa. Kaiken lähtökohtana ovat seuran omat tavoitteet ja identiteetti.

Laatukriteerien luomisessa on sparrattu useita muita lajiliittoja mm. Palloliittoa sekä Urheiluliittoa ja tutustuttu heidän järjestelmiinsä. Käsipalloseuroista vahvimmin mukana kehittämistyössä ovat olleet HIFK ja Dynamo, joista HIFK oli myös esittelemässä oman kehitysprojektinsa aikaansaannoksia kevätliittokouksen yhteydessä 23.4.

Kehityshaluisille seuroille Käsipalloliitto suosittelee ensin Oman Seuran Analyysin teettämistä, jolloin hallitus saa kattavan näkemyksiä seuran tilasta lähipiirinsä silmissä. Siitä on hyvä ponnistaa kehitystyöhön.

Laatukriteerit ja apuja kehittämiseen löydät Käsipalloliiton Seuratoiminta -sivulta.

Lisätietoja aiheesta: Taneli Tiilikainen 040 3545 810 taneli.tiilikainen[at]finnhandball.net

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.