Käsipallon School Tour -kiertue jatkaa LähiTapiolan tuella

LähiTapiola ja Suomen käsipalloliitto jatkavat pitkäjänteistä yhteistyötä juniorityön hyväksi. Yhteistyö rakentuu yhteisille arvoille, joilla halutaan edistää yhdenvertaista mahdollisuutta liikuntaan, yhteisöllisyyttä, toisten kunnioittamista, reilua peliä ja #respect-teemaa.

LähiTapiola on toiminut suomalaisen juniorikäsipallon ja School Tour -kiertueen yhteistyökumppanina jo kymmenen vuotta. Yhtä kauan koulukäynnit ovat kuuluneet käsipallon merkittävimpiin juniorityön kanaviin. Vuositasolla toiminta tavoittaa jo lähes 150 koulua ja noin 20 000 koululaista.

”Haluamme olla mukana tukemassa tärkeää ja merkityksellistä juniorityötä sekä suomalaisen käsipalloilun kantavaa #respect-teemaa, joka perustuu yhdenvertaisuuteen, toisten kunnioittamisen ja kaikkien mukaan ottamiseen. Käsipallo kuuluu kaikille -ajattelu sopii myös meidän arvomaailmaamme”, LähiTapiolan markkinointipäällikkö Marjaana Jokiaho sanoo.

Parasta on lasten innostus

Pitkän linjan käsipalloilijana tunnettu käsipalloliiton School Tour Manager Kristian ”Krisu” Andersson puhkuu intoa. Koulukiertue on käynnistynyt ja tekemistä riittää. Koulukiertue tuo lajille näkyvyyttä tarjoten koululaisille mukavan tavan päästä mukaan lajiin ja uuden harrastuksen pariin.

”Monelle lapselle käsipallo on lajina ihan uusi tuttavuus. Käsipallokentällä kenenkään ei tarvitse seistä tumput suorina, sillä kaikki pääsevät mukaan pelaamaan ja liikkumaan. Seurassa harrastaminen ei vaadi perheeltä suuria investointeja, joten uuden harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Myös opettajille kiertue tarjoaa uusia näkökulmia koululiikuntaan”, Andersson kertoo.

”Käsipallo on lajina mahtava. Parasta tässä työssä onkin lasten vilpitön rehellisyys, innostus ja leikkimielisyys. Silloin, kun lapsi tykkää jostain, on helppo pitää hauskaa ja nauttia. Toivomme, että mahdollisimman moni innostuu lajista ja saamme käsipalloseuroihimme uusia innokkaita harrastajia.”

Käsipallo kuuluu kaikille

Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen arvostaa pitkäjänteistä yhteistyötä LähiTapiolan kanssa. Nyt solmittu jatkosopimus on tehty kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

”Yhteistyön ansiosta voimme jatkaa ja kehittää koulukiertuettamme. On upeaa, että LähiTapiola tukee työtämme reiluna ja rehtinä lajina sekä kaikille kuuluvana mahdollisuutena”, Mitrunen korostaa.

LähiTapiolan ja käsipalloliiton kumppanuus näkyy kouluille jäävissä School Tour -palloissa. Koulukäsipallon ohella LähiTapiola on mukana nuorten Final Four -lopputurnausten yhteistyökumppanina. Kumppanuus jatkuu jo tuttuun tapaan myös LähiTapiola-tulospalvelun muodossa, naisten ja miesten pääsarjojen LähiTapiola-tähtipelaajavalintoina sekä näkyvyytenä miesten maajoukkueessa mm. pelipaidoissa ja ottelutapahtumissa.

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.