Käsipalloliitto ottaa käyttöön Suomisport -digitaalisen palvelun

Käsipalloliitto ottaa ensi kauden alusta 1.7. lähtien käyttöön uuden digitaalisen palvelun, SuomiSportin, joka korvaa poistuvan Sporttirekisterin. Suomisport -palvelu on Käsipalloliiton jäsenseuroille maksuton. Palvelun toteuttaa Olympiakomitean kilpailuttama ohjelmistokumppani Vincit, joka on valittu myös Euroopan parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2016 -tutkimuksessa.

Lisenssien ostamisen ja hallinnan lisäksi palvelu tulee tarjoamaan uusia mahdollisuuksia sekä liitolle että seuroille. Lisenssien ostaminen on mahdollista SuomiSportin kautta jo 26.6. lähtien.

Ensi vaiheessa palvelun kautta voi ostaa lisenssejä sekä OP Pohjolan vakuutuksia sekä hallita näitä tietoja. Jatkossa seura voi halutessaan myös hallita jäsenyyksiä ja pyörittää tapahtumailmoittautumisia palvelun kautta.

Suomisportissa lisenssin osto onnistuu nopeasti ja palveluun sulautettujen maksupalvelutoimintojen kautta maksutieto on heti ajan tasalla. Seurakäyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä, kenen lisenssi on kunnossa ja kenen ei.

Myös vanhempien on helppo hallita lastensa lisenssitietoja omassa profiilissaan. Palveluun on tulossa myös mobiiliapplikaatio, joten lisenssitieto kulkee kätevästi mukana harrastajan puhelimessa.

Palvelu otettiin neljän pilottiliiton kanssa käyttöön joulukuun lopussa 2016. Tähän päivään mennessä lisenssin on ostanut palvelun kautta yli 15 000 urheilijaa. Palloilulajeista mukana ovat meidän lisäksi mm. Salibandyliitto ja Lentopalloliitto.

Käsipalloilija voi rekisteröityä Suomisporttiin jo nyt osoitteessa www.suomisport.fi. Suomisportiin rekisteröityminen ei maksa mitään. Rekisteröityminen ja myöhempi uudelleen sisään kirjautuminen tehdään kätevästi kertakirjautumiskoodilla käyttäen omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, eli mitään käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei tarvitse muistaa. Rekisteröidyttyään Suomisporttiin, palveluun voi ottaa tuntumaa ostamatta minkään liiton lisenssiä.

Suomisportista Olympiakomitean sivuilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.