Käsipalloliiton syysliittokokous 2023 pidettiin Kisakalliossa 26.11.

Suomen Käsipalloliiton syysliittokokous pidettiin lauantaina 26.11.2022 Kisakallion Urheiluopistolla. Paikalla oli 10 jäsenseuraa edustaen 51 ääntä.

Kokouksessa päätettiin mm. seuraavista asioista:

– vahvistettiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma

– vahvistettiin vuoden 2023 talousarvio

– hyväksyttiin muutos ansiomerkkisääntöihin (voimaan 1.1.2023)

 

Kaikki tiedostamme haastavan tilanteen koronavuosien jälkeen ja tämänhetkisen sotatilan aiheuttaman epävarmuuden. Rahaa on markkinoilla vähemmän, tämä tarkoittaa sitä että myös Käsipalloliiton on sopeudutettava toimintaansa. Suurin leikkaus toiminnassa koskee miesten maajoukkuetta, jota ei tulla ilmoittamaan syksyllä 2023 alkaviin seuraaviin MM25-karsintoihin. Syksyn maajoukkueviikolle haetaan halvempaa tapaa toteuttaa tärkeitä kv-otteluita, näihin palataan myöhemmin.

Liitto jatkaa panostusta strategisiin painopistealueisiin jotka ovat Käsipallo Akatemia -toiminta, juniorimaajoukkuetoiminta, School Tour ja valmennuskoulutus.

Suomen Käsipalloliiton liittohallituksessa oli 2 henkilöä erovuorossa (Petri Heino ja Jessica Ranta-aho). Lisäksi Annika Helin-Pohjola oli ilmoittanut luopuvansa paikasta liittohallituksessa vuoden etuajassa perhesyiden vuoksi. Varapuheenjohtaja Björn Siggberg luopui tehtävästään varapuheenjohtajana vuoden jälkeen ja keskittyy Raaseporin hallin lobbaamiseen.

Uudeksi varapuheenjohtajaksi jäljellä olevaksi kahdeksi kaudeksi valittiin Andreas Frejborg Porvoosta. Kolmivuotiskaudeksi 2023-25 syysliittokokous valitsi liittohallituksen jäseniksi Fredrik Uddin Sipoosta ja Tommi Suomisen Paraisilta. Yksivuotiskaudeksi 2023-24 valittiin Carolina Rehnberg Kauniaisista.

Liittohallituksen muut jäsenet ovat Jari Laine (puheenjohtaja), Laila Andersson, Mikko Koskue ja Petri Peltoniemi.

Onnittelut valinnasta!

 

Kokousaineisto

 

Toimintasuunnitelma 2023

 

Suomen Käsipalloliiton ansiomerkkisäännöt ja hakuohjeet 26.11.2022 muutosesitys

 

Syysliittokokous 2022 Pöytäkirja

 

Kuvassa uudet liittohallituksen jäsenet vasemmalta oikealle Fredrik Udd, Tommi Suominen ja Andreas Frejborg.

Kuvasta puuttuu Carolina Rehnberg.