Urheilun ja korkeakouluopintojen yhdistäminen Turun Seudun Urheiluakatemiassa

Turkuun korkeakouluopintojaan suunnittelevan käsipalloilijan on mahdollista hakea Turun Seudun Urheiluakatemian korkea-asteelle. Urheilun ja opintojen yhdistäminen korkeakouluopiskelijoille onnistuu Turun yliopistossa, Åbo Akademissa ja Turun ammattikorkeakoulussa, jotka toimivat yhteistyössä urheiluakatemian kanssa.

Turkulaisessa korkeakoulussa opiskelevalle käsipalloilijalle urheiluakatemia tarjoaa mm. maksuttomat oheisharjoittelutilat lähellä oppilaitoksia ja akatemian asiantuntijaverkoston käyttöönsä. Urheiluakatemian asiantuntijapalveluihin sisältyy mm. hieronnat, fysioterapia- ja lääkäripalvelut sekä tarvittaessa lisätukea urheilijan opintojen ohjaukseen.

Urheiluakatemian korkea-asteen jäsenyys myönnetään vuodeksi kerrallaan ja on urheilijalle maksuton.

Korkeakoulussa opiskelevan käsipalloilijan on mahdollista osallistua käsipallon lajiryhmän aamuharjoituksiin 1-4 kertaa viikossa, osallistua urheiluakatemian fysiikkavalmentajien ominaisuusharjoituksiin tai suorittaa oheisharjoittelua omatoimisesti koulupäivien lomassa tai aamuisin.

Turussa urheiluakatemian käsipallon lajiryhmän toiminnasta ja koordinoinnista vastaa Aku Kuusisto yhteistyössä Käsipalloliiton, akatemian asiantuntijoiden ja huippu-urheilukoordinaattoreiden kanssa.

Turun ammattikorkeakoulussa opiskelevan ja urheiluakatemiaan valitun opiskelijan on mahdollista suorittaa urheiluakatemian valmennuksena vähintään 15 ja enintään 30 opintopistettä urheiluvalmennuskokonaisuuksia, jotka hyväksiluetaan suoraan ammattikorkeakoulututkintoon.

Lisätietoa Turun Seudun Urheiluakatemian korkea-asteelle hakemisesta:  http://www.urheiluakatemia.fi/turun-seudun-urheiluakatemia/hakijalle/huippu-urheilijan-haku-urheiluakatemiaan

Lisätietoa TSUA:n käsipalloryhmän toiminnasta: Aku Kuusisto / 0445180299 / aku.kuusisto95(at)gmail.com

Turun seudun urheiluakatemian tarjoamat asiantuntijapalvelut: http://www.urheiluakatemia.fi/turun-seudun-urheiluakatemia/hakijalle/korkea-asteen-haku-urheiluakatemiaan/mita-jasenyys-tarjoaa

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen suomen- ja ruotsinkielisten koulutusten tuloksia julkistetaan kesäkuun lopulla. Hae mukaan Urheiluakatemiaan!

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.