Käsipallo esittäytyy School Action Dayssä – Let’s #BeActive

Myyrmäen urheilupuistossa 26.9.2017

Euroopan urheiluviikko on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Viikkoa vietetään 23.–30.9.2017. Suomessa urheiluviikkoa juhlistetaan lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Suomen päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään 26.9. Myyrmäen Urheilupuistossa ja sen lähialueilla. School Action Dayssä on mukana lähes neljäkymmentä yhteistyökumppania toteuttamassa päivän liikunnallista toimintaa. Vuonna 2016 School Action Day keräsi Espoon Leppävaaraan yli 8000 oppilasta, 25 lajiliittoa ja 400 opettajaa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaan, Helsingin ja Espoon kaupunki.

Vantaalla järjestetään ensimmäistä kertaa myös koko perheelle suunnattu #BeActive-iltatapahtuma. Tapahtumassa on liikunnallista toimintaa ja lajiesittelyjä. Lavalle nousevat Kikattava Kakkiainen, Isac Elliot ja Kikattava Kakkiainen. Lisätietoa Facebook-tapahtumasta.

Käsipallo on vahvasti mukana ja lajiesittelyä toteutetaan HIFK:n ja Atlaksen yhteisetyössä pitämällä rastilla Myyrmäen VJS-kentällä klo 9.00 – 15.00

Lisätietoa School Action Daysta:
Jani Heinonen, jani.heinonen2 (a) vantaa.fi, +358 43 827 2230

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.