hummel ja Suomen Käsipalloliitto yhteistyöhön

HUMMELIN TUTTU NUOLIKUVIO MAAJOUKKUEPAIDOISSA

Suomen Käsipalloliitto ja hummel ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Naisten ja miesten maajoukkueet pelaavat jatkossa varta vasten käsipalloiluun suunnitelluilla hummelin peliasuilla.

Hummelilla on pitkä kokemus urheiluasujen ja kenkien suunnittelusta sekä valmistuksesta. Yritys on perustettu vuonna 1923 ja pääkonttori sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa. Hummelia edustaa Suomessa Surico Ab.

Hummel on yritys, joka haluaa tehdä yhteistyötä joukkueiden kanssa, joilla on kunnianhimoiset tavoitteet ja ovat omistautuneet taistelemaan tavoitteiden saavuttamiseksi. ”Olemme iloisia yhteistyöstä Suomen Käsipalloliiton ja hummelin välillä. hummel haluaa olla mukana tukemassa Suomen käsipallomaajoukkueiden matkaa kohti heidän tavoitteita” toteaa Surico AB:n Mikaela Lindberg.

”On hienoa saada kaikkien tuntema käsipallobrändi hummel Suomen Käsipalloliiton yhteistyökumppaniksi. Hummel tuntee käsipallon ja lajin vaatimukset, yritys on tehnyt monet vuodet työtä käsipallon parissa ja onhan sen pääkonttori käsipalloilun keskiössä Tanskassa. Myös nuorisomaajoukkueet pääsevät hyödyntämään yhteistyösopimusta” kertoo Suomen Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen.

 

Lisätietoja:

Surico AB

Mikaela Lindberg

+358 05 447 1477

 

Suomen Käsipalloliitto

Päivi Mitrunen

050 555 7384

 

Teemu Tamminen iloitsee hummel-sopimuksesta

Miesten maajoukkueen vasen laita Teemu Tamminen on tyytyväinen hummel-yhteistyösopimuksesta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.