HIFK:n käsipallonaiset kohtaavat portugalilaisen Colégio de Gaian

HIFK kohtaa portugalilaisjoukkue Colégio de Gaian EHF Challenge Cupin kolmannella kierroksella tulevana viikonloppuna 21.-22.11. Molemmat osaottelut pelataan Pirkkolan palloiluhallissa Helsingissä.

HIFK:n valmentaja Birgitta Lindholm on toiveikas tulevan viikonlopun suhteen. ”Odotamme innolla kohtaavamme Colégio de Gaian. Pelaajillemme on erittäin hyödyllistä ja motivoivaa pelata uutta ja kovaa vastustajaa vastaan. Portugalilaisjoukkueen pitäisi sitä paitsi olla juuri sopiva vastustaja meille. Valttikorttimme otteluissa on nopeus ja monipuolisuus, joita meidän tulee hyödyntää. Meillä on monta pelaajaa, joilla on kokemusta kovista kansainvälisistä otteluista. Colégio de Gaia on saanut pelata viimeisimmät kansainväliset ottelunsa kotikentällään. Meille onkin suuri etu saada kohdata heidät kahdesti kotona.”

Challenge Cupissa Colégio de Gaia on viime vuosina pelannut tasaisia otteluja. Viime kaudella portugalilaisjoukkue eteni Challenge Cupissa neljännelle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon, josta se putosi kahden maalin erolla tsekkiläistä DHC Skolo Porubaa vastaan. HIFK puolestaan putosi kolmannella kierroksella puolalaisen Pogon Baltica Szczecinin ollessa selvästi parempi. Puolalaisjoukkue eteni aina finaaliin saakka.

HIFK harjoittelee Pirkkolan palloiluhallissa perjantaina 20.11.2015 klo 14.30−16.00. Harjoitukset ovat lehdistölle avoimet. Pelaajat ja valmentajat ovat haastateltavissa harjoitusten sekä myös viikonlopun otteluiden jälkeen. HIFK ei järjestä erillistä lehdistötilaisuutta.

Ottelut tuomitsevat EHF-erotuomarit Alain Rauchs ja Philippe Linster Luxemburgista. Virolainen Toivo Järv toimii ottelun EHF-delegaattina.

Otteluaikataulu, 3. kierros, EHF Challenge Cup:

Lauantai 21.11.2015 klo 16.00 Colégio de Gaia – HIFK

Sunnuntai 22.11.2015 klo 19.00 HIFK – Colégio de Gaia

Liput: 15/8 € (1 ottelu) 25/12 € (molemmat ottelut)
Juniorijoukkueet (max 15 hlöä): 50 € (1 ott.) 85 € (molemmat ottelut.). Joukkuetilaukset etukäteen: hifkdamhandboll@gmail.com

www.hifk-handball.com/damhandboll
Facebook: HIFK Käsipallonaiset Handbollsdamer
Twitter: @hifkdamhandboll

Joukkueenjohtaja               Päävalmentaja                 Tiedottaja
Niclas Berg                           Birgitta Lindholm           Nicole Stambej
niclas.berg@daimler.fi      lindholm@tbcapital.fi    nicole.stambej@gmail.com
puh. 0400 506 726            puh. 050 360 5702          puh. 040 543 8909

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.