HIFK on naisten Suomen mestari 2014

HIFK Helsingistä on voittanut naisten Suomen mestaruuden. Mestaruus ratkesi torstaina 24.4. HIFK:n kotihallissa suoraan otteluvoitoin 3 – 0. Kolmannessa finaalissa HIFK oli parempi lukemin 34 – 25 (17 – 12). Finaalivastustaja, paikalliskilpailija Dicken, antoi erinomaisen finaalivastuksen, mutta suoritus ei aivan riittänyt haastamaan kokenutta ja laajalla pelaajarintamalla operoinutta moninkertaista mestaria.
Finaalipeleissä ratkaisijoiksi nousi HIFK:n kokenut kaarti. Linda Cainberg tykitti finaaleissa yhteensä 23 maalia, Annette Tallqvist raatoi ja teki jälleen tarvittavat tärkeät maalit, Annika Lindström oli maalissa huikea ja Annamari Jääskeläinen teki hyvin töitä molempiin suuntiin. HIFK:n nuoret pelaajat astuivat kuitenkin esiin juuri silloin kun tarvittiin, ja menestysjatkumo on varmasti taattu.

HIFK on hallinnut naisten käsipalloa lähes koko 2000-luvun. Mestaruus oli seuralle kaiken kaikkiaan jo 29. Yhdentoista viime kauden aikana HIFK on voittanut mestaruuden peräti yhdeksän kertaa ja ollut hopealla kahdesti.

Hopeajoukkue Dickenin suunta on ollut viime vuodet ylöspäin. Kaksi vuotta sitten joukkue sijoittui kahdeksanneksi ja viime vuonna neljänneksi. Tämänvuotinen toinen sija on hieno saavutus. 

Pronssia voitti Sjundeå IF. Se oli pronssitaistossa Atlasta parempi yhteistuloksella 57 – 44.

1. HIFK
2. Dicken
3. SIF

Onnittelut mitalisteille!

Suomenmestarit 2014 pieni

Suomenmestarit 2014: HIFK

Suomenmestarit 2014:
Annika Lindström
Silja Borgarsdottir Sandelin
Hanna Nylund
Carolina Byman
Sara Floman
Lotta Kulju
Amanda Salenius
Victoria Berg
Rosanna Rouhiainen
Annamari Jääskeläinen
Ronja Nyman
Cecilia Forsman
Kathlen Ax
Pernilla Sjölund
Linda Cainberg
Sabina Ringell
Hanna Salo
Malin Wilén
Ida Väyrynen

Valmentajat: Birgitta Lindholm, Björn Nylund
Joukkueenjohto: Niclas Berg
Fysio: Robin Blomberg & Simon Granroth

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.