HIFK naisten Suomen Cup mestari

HIFK vei naisten Suomen Cupin

Naisten Suomen Cup 2013 huipentui lauantaina Pirkkolan Palloiluhallissa pelattuun finaaliin, jossa kohtasivat HIFK ja SIF. Ennakkosuosikkina finaaliin lähtenyt HIFK piti pintansa ja vei voiton maalein 38-27 (22-15). Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin kuitenkin vasta viimeisen 15-minuuttisen aikana.

Finaalin ensimmäinen 15-minuuttinen edettiin tasaisesti, mutta numeroista 9-8 HIFK alkoi hivuttautua karkumatkalle ja tauolle mentäessä eroa oli jo seitsemän maalia.

Toisen erän alku mentiin jälleen vuorotahtia, mutta SIF tuli vielä taisteluun mukaan ja kuroi eron kolmeen maaliin, kun peliaikaa oli jäljellä vielä 16 minuuttia.

Ottelun viimeisen vartin alettua nähtiin ratkaisu. HIFK karkasi uudestaan nopeassa tahdissa jälleen kahdeksan maalin karkumatkalle ja lopulta päätössummerin soidessa eroa oli 11 maalia.

Onnea HIFK!

Naisten Suomen Cup, finaali:

HIFK – SIF 38-27 (22-15)

Maalintekijät:

HIFK: Linda Cainberg 10, Lotta Kulju 7, Kathlen Ax 6, Anette Tallqvist 6, Ida Väyrynen 5, Carolina Byman 2, Annamari Jääskeläinen 1, Rosanna Rouhiainen 1

SIF: Pernilla Karlsson 11, Linda Olin 7, Anni Joensuu 3, Carolina Roos 2, Janica Tallqvist 2, Madeleine Lindholm 1, Emmi Perovuo 1

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.