HC HIK hakee valmentajaa

HC HIK on Hangö IK:n (perustettu jo vuonna 1903) tytäryhdistys. Jäsenmäärämme on n. 150 henkilöä joista n. 100 koostuu junioreista. Yhdistys on kasvanut melko hyvin elettyään hiljaiseloa vuosituhannen vaihteessa. Viimeksi vuonna 1993 edustusjoukkueemme on pelannut korkeimmassa sarjassa, jonka jälkeen olemme pysytelleet Div. 2:ssa ja nyt viime vuosina olemme pelanneet ykkösdivisioonassa.
Maamme käsipallo on tullut uuteen vaiheeseen kun miesten maajoukkue on ensimmäistä kertaa päässyt suuren mestaruuden karsintaan ja tulevan talven aikana sekä Saksa että Espanja tulevat visiitille!
Yhdistyksenä tahdomme olla mukana tukemassa tätä kehitystä, ja tästä syystä haemme henkilöä seuraavanlaisesti:
 Valmentaja edustusjoukkeellemme, joka tulevana kautena pelaa miesten ykkösdivisioonassa.
 Tehtäviisi kuuluisi myös tukea juniorijoukkueitamme ja heidän valmentajia.
 Virka olisi projektityö joka kestäisi 1-3 vuoden ajan.
Kun löydämme tehtävään sopivan henkilön, istumme yhdessä suunnittelemaan ja muodostaamaan virka tarkemmin. Olemme hyvin avoimia eri ratkaisuille, ehkä sinulla on siviilityö jota tahdot jatkaa tai ehkä haluat täysin panostaa käsipalloon.
Yhdistyksen määritetty tavoite on kehittää käsipallon roolia Hangossa ja siten myös koko Suomessa. Pyrimme siihen että miesjoukkueemme pelaisi korkeimmassa sarjassa lähitulevaisuudessa ja näin luoda joukkue, joka olisi hienona esimerkkinä yhdistyksen omille junioreille.
Jos sinulla on vahva tunneside käsipalloon ja tahdot osaamisellasi tukea ja rakentaa sitä Hangossa, ota mielellään meihin yhteyttä.

Soita tai lähetä meille sähköpostia.
Teppo Puputti                                                                  Teddy Nordling
Puheenjohtaja                                                                  Valmentaja
+358 40 5359 273                                                           +358 45 6527 050
teppo.puputti@pp.inet.fi                                               teddynordling@hotmail.co

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.