Haku Helsingin käsipallo akatemiaan avattu

Oletko 2003-syntynyt tyttö tai poika? Hae nyt Helsingin Käsipallo Akatemiaan opiskelemaan!

Käsipallolukio muuttaa Lohjalta Helsinkiin

Muutoksen myötä käsipallolukiosta tulee Käsipallo Akatemia. Opiskelukokonaisuuteen kuuluvat Mäkelänrinteen Urheilulukio, Brändö Gymnasium sekä Yrkesinstitutet Prakticum.

Käsipallo Akatemian tavoitteena on kehittää nuorten maajoukkuetoimintaa ja tarjota nuorille paras mahdollinen kehityspolku, niin opinnoissa kuin ammattimaisessa harjoittelussa, huippuolosuhteissa. Harjoittelu tukee jokaisen pelaajan omia edellytyksiä ja henkilökohtaista kehitystä. Koulu tukee opiskelua ja harjoittelua, mutta myös urheilijaksi kasvamista.

Käsipalloliiton tavoite on keskittää nuortenmaajoukkuepelaajat ja potentiaaliset, lahjakkaat pelaajat Käsipallo Akatemian alaisuuteen. Keskittämisen kautta haluamme tarjota nuorille käsipalloilijoille parhaan mahdollisen henkilökohtaisen kehityksen ja ponnahduslaudan kohti aikuisten käsipalloa sekä kansainvälistä uraa.

Tavoitteena oma maksimaalinen potentiaali

 Valitsemme Käsipallo Akatemiaan mm. yläkoululeiritysten perusteella mielestämme potentiaalisimmat tytöt ja pojat, jotka tulevaisuudessa muodostavat ikäluokan maajoukkuerungon. Tavoitteena on, että ikäluokan maajoukkuerunko harjoittelee ja opiskelee Käsipallo Akatemiassa. Syksylle 2019 olemme varautuneet ottamaan vastaan 15-20 uutta opiskelijaa.

Linkkien takaa löytyy kaikki oleellinen tieto käsipallo Akatemiasta ja sen toiminnasta.

Akatemiarekrytointi_PDF

Käsipallo Akatemia haku

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin valittuihin urheilijoihin sekä heidän vanhempiinsa lähiaikoina.

Haku Käsipallo Akatemiaan on avattu

Olemme avanneet haun Käsipallo Akatemiaan. Haku suoritetaan lähettämällä ohessa oleva täytetty excel-kaavake osoitteeseen ken.sirenius(at)finnhandball.net

HAKU KÄSIPALLO AKATEMIAAN ON AUKI MAANANTAIHIN 7.1.2019 ASTI

 

Lisätietoa Käsipallo Akatemiasta antaa:

Ken Sirenius
Valmennuspäällikkö
040 674 6307
ken.sirenius(at)finnhandball.net

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.