Gymnaestradan kautta mahdollisuus kerätä rahaa seuralle

Seitsemän päivän ajaksi, 12.–18.7.2015, Helsingin kadut täyttyvät 21 000 voimistelijasta yli 50 eri maasta tehden pääkaupunkiseudusta suurimman Suomessa nähdyn voimisteluareenan. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä maailmanlaajuinen Gymnaestrada-voimistelufestivaali kokoaa yhteen voimistelun ystävät, tarjoten kansainvälisen tunnelman lisäksi elämänkestäviä elämyksiä ja kokemuksia – myös sinulle!

  • Varoja seuratoimintaan
  • Vapaaehtoisena tunnelmaa luomassa
  • Ihastele katsomosta

VAROJA SEURATOIMINTAAN

Lähde isännöimään kansainvälisiä vieraitamme! Gymnaestrada-festivaalilla on edustettuna kaikki voimistelun upeat lajit erilaisten esitysohjelmien muodossa, aina akrobatiasta tanssiin asti. Valokeilassa on harrastajia ja huippuja rinnakkain kaikista maanosista.

Gymnaestradan osallistujista yli puolet majoittuu kouluissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Haemme nyt seuroja, järjestöjä ja yhdistyksiä vastaamaan koulumajoituksesta.

Seurasi ei tarvitse tuntea voimistelua lajina, vaan jäsentenne tulee olla asiakaspalveluhenkisiä sekä luoda ulkomaalaisille vieraille turvallinen ja iloinen ilmapiiri. Samalla yhdistykselläsi on mahdollisuus tienata valvonnasta sekä kioskin pidosta tonneja – esimerkkilaskelmamme mukaan jopa lähes 10 000 euroa!  

Lue lisää kouluvalvontatehtävistä: www.gymnaestrada.fi/vapaaehtoiset/kouluvalvonta

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.