Foamdude.fi tekee hyvää

FoamDude on Suomessa valmistettu harjoitteluvastustaja käsipallo- sekä jalkapalloharjoituksiin. FoamDude on valmistettu laminoidusta PE-solumuovista joka on tukeva, mutta pehmeä  jolloin se ei aiheuta vammoja mahdollisissa törmäyksissä. Oikein käytettynä FoamDude on kestävä ja pitkäikäinen, jota voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Alhaisen painon takia FoamDude on helposti ja nopeasti siirrettävissä harjoitusten aikana.

Mikä on foamdude?

Tammikuussa saimme yhteydenoton liittoon foamdude.fi:n Peter Hammarbegiltä. He olivat päättäneet lahjoittaa suomalaisille käsipallojoukkueille 38 kpl 160 cm korkeaa foamdude harjoitusvastusta. Olemme erittäin kiitollisia foamdude.fi:lle tästä hienosta lahjoituksesta. sanoo Suomen Käsipalloliiton koulutuspäällikkö Jaakko Horelli

Tammikuussa aloitettiin instagram -kamppanja, jossa joukkueet ja seurat ovat voineet postata videon tägillä #foamdude. Videoissa kerrotaan miksi seurat/joukkueet tarvitsevat foamdudeja. Tähän mennessä videoita on tullut seitsemän kappaletta:

  1. KyIF
  2. Dicken
  3. HC HIK
  4. Cocks pojat 2010
  5. Akilles D-tytöt
  6. SIF E & F-pojat
  7. Cocks P06

Kaikille näille seuroille/joukkueille lähtee 4 kappaletta 160 cm foamdudeja. Varastoon jää vielä kymmenen kappaletta harjoitusvastuksia, joten vielä ei ole myöhäistä! Postaa instagramiin video miksi tarvitsette foamduden ja tietenkin #foamdude

Joukkueiden tulee olla suoraan yhteydessä Peter Hammarbergiin ja sopia niiden noudosta:

Peter Hammarberg
Managing Director

NMC Termonova Oy

Torppanummentie 44
FI10210 Inkoo – Finland
Tel.: +358 500 445558
Mail: peter.hammarberg@termonova.fi

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.