Eurocupeissa mukana ennätysmäärä suomalaisjoukkueita

Suomalaisväriä nähdään seurajoukkueiden eurokentillä ennätysmäärä kaudella 2019-20

Riihimäen Cocks lunasti paikan Velux Champions Leaguen lohkovaiheeseen nyt jo toisen kerran peräkkäin. Tällä kertaa Cocks pääsee haastamaan Euroopan kärkijoukkueita elokuussa valmistuvassa kotihallissaan. Lohkot arvotaan 27.6. ja Cocks on sijoitettu 3. koriin. Lue lisää EHF:n tiedotteesta: http://www.eurohandball.com/article/32951

Dicken loisti viime kaudella miesten Challenge Cupissa selviydyttyään puolivälieriin ja karsiuduttuaan siellä niukasti aina finaaliin saakka edenneelle Madeiralle. Dicken on jälleen mukana Challenge Cupissa ja saa seurakseen SM-liigassa neljänneksi yltäneen HIFK:n. Esiintyminen eurokentillä on HIFK:n miesten joukkueelle ensimmäinen sitten vuoden 1989-90.

Naisten puolella HIFK on ollut viime vuosina aina eurocupeissa mukana. Saldona viime kaudelta oli kova tasapeli puolalaista SPR Pogon Szczeciniä vastaan Challenge Cupissa. SM-sarjan mestarina HIFK lähtee tänä vuonna mukaan EHF Cupiin.

EHF julkaisee kaikki osallistujat EHF ja Challenge Cupiin 9.7. Suomalaisten vastustajat ovat selvillä 16.7. suoritettavan arvonnan jälkeen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.