ESLU kouluttaa – jojo-klubi 3.3.

Jojo-klubitapaaminen torstaina 3.3.2016

Nyt se alkaa! Ensimmäinen Jojo-klubitapaaminen järjestetään Ravintola Bolliksella torstaina 3.3.2016.

Jojo-klubi on kaikkien lajien seurojen joukkueenjohtajille tarkoitettu tapaamis- ja kouluttautumisfoorumi, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa joukkueenjohtajille tarjotaan ajankohtaisen tiedon lisäksi mahdollisuus verkostoitua sekä vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, yli laji- ja seurarajojen.

Ensimmäisessä tapaamisessa kuulemme kokeneen joukkueenjohtajan, Jarmo Santalan, kokemuksia ja ajatuksia, jota täydentää kaikkien mukanaolevien omat havainnot joukkueenjohtajan monipuolisesta arjesta. Lisäksi kartoitamme niitä teemoja sekä aihealueita, joita haluamme käsitellä tulevissa tapaamisissamme.

Jarmo on toiminut jojona vuodesta 2008 alkaen Gnistan F-tytöistä, nykyisiin HPS YJ B-tyttöihin. Kokemusta löytyy myös futis- ja käsipalloerotuomarina. Jarmon oma laji on käsipallo, jossa edustaa tällä hetkellä HIFKn ECG joukkuetta. Lisäksi aikaa vie myös HPSn johtokunta, jossa vastuualueena tyttöfutiskehitys ja jojo-toiminnan koordinointi.
Yllätys ei varmaan kenellekään ole se, että suurimmat haasteet toiminnassa ovat tulleet eteen vanhempien taholta ja toisaalta jokaisen pelaajan huomioimisessa yksilönä, kulloisessakin elämäntilanteessa. Jarmon parhaimmat kokemukset toiminnassa liittyvät pelaajien kehittymisen seurantaan kahdeksan vuoden aikana ja menestykseen joukkueena.

Tapaamisen perustiedot
Ajankohta: Torstai 3.3.2016 klo 18.00–21.00
Paikka: Ravintola Bollis, Sonera Stadium, Urheilukatu 5, Helsinki
Hinta: 30 euroa + 3 euroa toimistomaksu
Hinta sisältää tilaisuuden, kahvituksen ja sämpylän

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella
Koulutusten ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Tulokoordinaatit lähetämme ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, puh. 050 407 7119, kari.ekman(at)eslu.fi

Tervetuloa mukaan!

Kaikki ESLUn koulutukset löydät verkkosivuiltamme.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.