Erotuomaripalkkioiden ja -korvausten keskitetty maksu kaudella 2014–15

Uudet yhteistyökumppanit palkkion maksatuksessa
Suomen Käsipalloliitto on vaihtanut yhteistyökumppania Erotuomaripalkkioiden keskitettyyn maksatukseen kaudelle 2014–15.
Yhteistyökumppanin vaihto nähtiin tarpeelliseksi viime kaudella esiin tulleiden ongelmien johdosta, jotka rasittivat kohtuuttomasti seuroja.

Joukkuekohtainen laskutus
Uudessa järjestelmässä luovutaan seurojen koontilaskutuksesta ja siirrytään joukkuekohtaiseen laskutukseen. Näin seurojen ei enää tarvitse jakaa laskutettuja kuluja joukkueidensa kesken tai edelleen laskuttaa niitä joukkueiltaan. Jatkossa laskut toimitetaan postitse joukkueen Tulospalvelussa päivittämään laskutusosoitteeseen.
Mikäli seura haluaa, että joukkueiden laskut lähetetään keskitetysti seuralle, tulee joukkueen päivittää Tulospalveluun seuran laskutusosoite.

Ennakkomaksu syyskuussa
Kauden alussa, jo syyskuun aikana, liitto laskuttaa joukkueilta erotuomaripalkkioiden ennakkomaksun. Ennakkomaksu määräytyy jokaisen sarjan kolmen ottelun erotuomaripalkkioiden mukaan. Tasauslaskutus ja ennakkomaksun palautus joukkueille tehdään kauden lopussa kesäkuun 2015 aikana.

Erotuomari- ja palkanmaksupalkkioiden laskutus kerran kuukaudessa
Joukkueiden toteutuneet erotuomaripalkkiot ja -korvaukset palkanmaksupalkkioineen laskutetaan joukkueilta kerran kuukaudessa (loka-kesäkuu). Laskuissa on 14 päivän maksuaika. Erotuomaripalkkiot ovat liitteenä olevassa tiedostossa.

Joukkueen yhteys- ja laskutustietojen päivitys Tulospalveluun
Jokaisen joukkueen tulee päivittää joukkueensa yhteys- ja laskutustiedot Tulospalveluun 10.9.2014 mennessä.
Alla kirjautumisohjeet Tulospalveluun joukkueiden toimihenkilöille, joilla on voimassaoleva ”Joukkuetunnus” https://finnhandball.torneopal.fi/taso/joukkuelogin.php

1. Kirjaudu sivustolle omalla joukkuetunnuksellasi
2. Klikkaa ”Toimihenkilöt” Lisää
3. Valitse pudotusvalikosta ”Laskutus”
4. Täytä laatikkoon sen henkilön nimi- ja osoitetiedot, jolle joukkueen lasku lähetetään. Lisää myös puhelinnumero- ja sähköpostitiedot!
5. Tallenna
Mikäli joukkueella ei ole voimassaolevaa ”Joukkue-/seuratunnusta, sen voi pyytää sähköpostitse osoitteesta info(at)finnhandball.net.
Päivitys on seuran jokaisen joukkueen tehtävä ja se tulee tehdä viimeistään 10.9.2014!

Keskitetty erotuomaripalkkioiden maksatusjärjestelmä
Keskitettyyn erotuomaripalkkioiden maksatusjärjestelmä siirryttiin kaudella 2013–2014 ja sen tavoitteena on helpottaa seurojen kirjanpitoa ja taloudenhoitoa sekä päästä eroon kentän laidalla maksamisesta.
Järjestelmässä käsipalloerotuomarit laskuttavat palkkionsa ja kulukorvaukset suoraan Suomen Käsipalloliitolta, joka puolestaan laskuttaa toteutuneet erotuomaripalkkiokulut palkanmaksupalkkioineen joukkueilta.
Järjestelmässä erotuomaripalkkioiden maksajana toimii Suomen Käsipalloliitto ja näin ollen seurojen ei tarvitse toimittaa ennakonpidätystä erotuomaripalkkioista eikä myöskään hoitaa niihin liittyviä kausiveroilmoituksia ja vuosi-ilmoitusta.

EROTUOMARIKORVAUKSET_LIITON_OTTELUISSA_2014-15

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.