Erotuomareilla ja delegaateilla kv-tehtäviä

Tulevana viikonloppuna ja myös viikon kuluttua on suomalaisilla erotuomareilla ja delegaateilla kv-tehtäviä:Mona Förström on nimetty delegaatiksi naisten Mestareiden Liigan lohkovaiheen otteluun FC Midtjylland – Györi Audi ETO KC, joka pelataan lauantaina 11.11. klo 15:30 paikallista aikaa alkaen. Erotuomareina espanjalaiset Andreu Marin ja Ignacio Garcia Seradilla.

Jan-Erik Leandersson ja Mikael Lindroos on nimetty erotuomareiksi naisten EHF-cupin kolmannen karsintakierroksen ensimmäiseen osaotteluun Byåsen Handball Elite/NOR – HC Gomel/BLR, joka pelataan Trondheimissa 12.11. Delegaattina islantilainen Kristjan Halldorsson.

Päivi Mitrunen on nimetty delegaatiksi naisten Mestareiden Liigan lohkovaiheen otteluun Metz Handball – SG BBM Bietigheim, joka pelataan sunnuntaina 19.11. klo 15:00 paikallista aikaa alkaen. Erotuomareina romanialaiset Diana Carmen Florescu ja Annamaria Stoia.

Miro Korja ja Christopher Metsämäki on nimetty erotuomareiksi naisten EHF-cupin kolmannen karsintakierroksen toiseen osaotteluun Kuban/RUS – Astrakanochka/RUS, joka pelataan Krasnodarissa sunnuntaina 19.11. Delegaattina valkovenäläinen Siarhei Kot.