Ball Sports -messuilla ennätysmäärä kävijöitä – ensi vuonna seurat mukaan

Tämänvuotiset Ball Sports -messut houkuttelivat huomattavasti enemmän vierailijoita kuin edellisvuosina. Messukeskuksessa vieraili loppuviikon aikana yhteensä noin 50 000 kävijää, kun edellisvuonna kävijämäärä jäi 43 000:een.

WP_20140305_001

Käsipalloliiton näyttelypiste.


ball_sports_logo

Samassa tilassa järjestettiin koko GoExpo-messupaketti, johon kuuluu Ball Sportin lisäksi retkeily, kalastus, fitness, ulkoilu, kunto, Horse Fair ja Kuva&Kamera. Lisäksi torstaina ja perjantaina Messukeskuksen valtasivat koululaiset, kun he pääsivät kokeilemaan eri lajeja Lasten Olympialaisissa. Syitä kävijämäärän lisäykselle on useita: Lasten Olympialaiset toivat tuhatkunta koululaista kokeilemaan lajeja, sää oli viikonloppuna upea ja kesäinen keli houkutteli kokeilemaan kesäisiä aktiviteetteja jo maaliskuussa. Viime vuonna maassa oli lunta metrin verran.

Käsipalloliitto osallistui messuille kolmatta kertaa. Kuten edellisinä vuosina, Käsipalloliiton pisteellä oli kokeiltavana hyväksi koetut aktiviteetit kovuus- ja tarkkuusheitto. Tutkaan heitto oli tälläkin kertaa erittäin suosittua. Pisteellä oli jatkuvasti ruuhkaa, ja ahkerat messuavustajat saivatkin kerätä palloja tiuhaan tahtiin uusille heittäjille.

Lisäksi messuilla pelattiin käsipallon näytösotteluja. Lauantaina pelasivat KyIF:n ja Cocksin C99-pojat ja sunnuntaina HIFK:n ja Spartan B-tytöt. Pojat pelasivat keskellä lauantaipäivää klo 13, ja paikalle ilmaantui useita kiinnostuneita katsojia. Tyttöjen sunnuntaiselle ottelulle ei valitettavasti saatu niin hyvää kellonaikaa, mutta kyllä sielläkin katsojia oli. Näytösottelut onnistuivat hyvin. Peli oli nopeaa ja fyysistä ja siten viihdyttävää katseltavaa. Lisäksi maajoukkuepelaajiamme vieraili messuständillä.

Ball Sports -messut ovat liitolle mutta ennen kaikkea seuroille oivallinen rekrytointimahdollisuus. Ensi vuoden messuille kaivataan seuroja mukaan tekemään vieläkin menestyksekkäämmät messut. Potentiaalia messuilta ainakin löytyy!