Atlas raivasti tiensä Cupin loppuotteluun

Miesen Suomen Cupin finaalissa kohtaavat helsinkiläinen Dicken sekä vantaalainen Atlas.
Atlas – SIF 30-27 (15-12)
Atlas voitti välierässään Siuntion. Ottelu oli hyvin vaihteleva, eikä kumpikaan joukkue pystynyt pelaamaan ehjää ottelua.
Vantaalaisten voittoarkkitehti oli maalivahti Tuomas Laitinen. Atlaksen päävalmentaja Martin Noodla kiitteli puolustuksen ja maalivahtipelin toimivuutta, ”Puolustus ja maalivahtipeli toimivat erinomaisesti tänään. Marius Lepp oli muurin keskuspuolustuksessa ja Tuomas hoiti hommansa esimerkillisesti. Ratkaisimme ottelun hieman liian aikaisin, jolloin keskittyminen ei riittänyt loppuun asti”.
Siuntion päävalmentaja Kaj Hagmanin harmitteli ailahtelevuutta ja yritti aikalisällä toisella puoliajalla herätellä joukkuetta.”Usko loppui toisen puoliajan alussa, Patrik Grönbergin poissaolo näkyi tässä kohtaa. Atlaksen maalivahtipeli oli myös paremmalla tasolla kuin meidän.”
Maalintekijät:
Atlas
Witikka Tuomas 7, Aalto Toni 5, Jyri Lujanen 4 Lepp Marius 3,Erkka Näntö 3,Viljami Kuntsi 3,Vainikk Mikk 2,Laitinen Heikki 2 Sirenius Ken 1
SIF
Anton Luuppala 7, Janne Korpimäki 4, Chrsitoffer Modig 4, Antti Tahvanainen 6, Jaan Kauge 2, Alexander Holmberg 2, Niklas Sillman 1, Stig Thilman 1

 

Miesten loppuottelu pelataan huomenna sunnuntaina klo 16.30 Pirkkolan palloiluhallissa.