Aluejoukkuetoiminta

Käsipalloliiton hallitus on tehnyt päätöksen aluejoukkueiden perustamisesta vuonna 2000 syntyneille. Aluejoukkueiden toiminnasta vastaavat alueen seurat, ja aluejoukkueet rahoittavat toimintansa itse. Tällä hetkellä perustettuja joukkueita on neljä: pojat Länsi-Suomi, pojat Etelä-Suomi sekä tytöt Länsi-Suomi ja tytöt Etelä-Suomi. Aluejoukkuetoiminta ei saa häiritä normaalia sarjaottelutoimintaa eikä se saa aiheuttaa kohtuuttomia kustannuksia pelaajille.

 

Aluejoukkueiden tavoitteena on:

  • Kehittää juniorikäsipalloa
  • Kehittää juniorikäsipalloilijoita
  • Lisätä yhteistyötä seurojen välillä
  • Lisätä käsipalloilijoiden yhteenkuuluvuutta
  • Kehittää pelaajien pelikäsitystä ja yhteispeliä

 

Pojat 2000 aluejoukkue Länsi

Länsi-Suomen aluejoukkue ulottuu Kirkkonummelta Turkuun, ja siihen kuuluvat seurat ovat KyIF, SIF, HIK, ÅIFK ja PIF.  Joukkueen valmentajat ovat Teddy Nordling ja Thomas Sundström. Joukkueenjohtaja on Juha Voutilainen.

Lisätiedot: Juha Voutilainen, juha.t.voutilainen(at)live.com, p. 050-3507364


Pojat 2000 aluejoukkue Etelä-Suomi

Etelä-Suomen poikien aluejoukkue käynnistettiin myös syksyllä 2013. Etelä-Suomen alueeseen kuuluvat helsinkiläisseurat Kiffen, HIFK ja Dicken, vantaalainen Atlas, kauniaislainen GrIFK sekä Porvoon Akilles ja Riihmäen Cocks. Toiminta on suunnattu vuonna 2000 syntyneille pojille.

Tarkoituksena on kerätä Etelä-Suomen seuroista motivoituneita pelaajia ja tarjota heille lisäharjoittelu- ja pelimahdollisuuksia ja siten valmistaa heitä eteenpäin käsipallouralla.

Päävalmentajana toimii Ville Viljanen ja apuvalmentajina Teemu Vaskola ja Ville Suomela. Joukkueenjohtajana toimii Juha Kastarinen. Joukkueella on suunnitteilla osallistua Pietarin kovatasoiseen Cosmonaut’s Cupiin.

Lisätiedot: Kai Keinänen, kai.keinanen(at)gmail.com, p. 045-6700100

Tytöt Länsi-Suomi: 

Länsi-Suomen tyttöjen aluejoukkue tähtää kesällä Ruotsissa pelattavaan Partille Cupiin. Länsi-Suomen tyttöjen aluejoukkue ulottuu Kirkkonummelta Turkuun, ja siihen kuuluvat seurat ovat KyIF, SIF, HIK, ÅIFK ja PIF.

Joukkuetta valmentavat