Akilles ja Sjundeå IF jatkavat sinettiseuroina

Porvoon Akilles ja Sjundeå IF ovat hyväksytty jatkamaan sinettiseuroina ja käyttämään sinettiä merkkinä laadukkaasta lasten ja nuorten urheilutoiminnasta. Seurat auditoitiin marraskuussa ja niiden todettiin täyttävän kaikki kriteerit.

Tutustu tarkemmin sinettiseuratoimintaan Käsipalloliiton sinettiseurasivustolla

Sinettiseuran määritelmä

Sinettiseurat ovat suomalaisen lasten ja nuorten urheilun laatuseuroja. Sinettiseurat ovat aktiivisia ja haluavat kehittää omaa toimintaansa. Sinettiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita lasten ja nuorten urheilun toiminnan toteuttajia.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Toiminnan lähtökohtana on lapsen ja nuoren paras. Seurat tarjoavat jokaiselle mukana olevalle lapselle ja nuorelle kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia. Sinetti tuo seuralle arvostusta, mutta myös vastuuta. Sinettikriteerit toimivat seuratoiminnan kehittämisen apuvälineenä.

Sinettiseura voi toimia aktiivisesti lasten ja nuorten parissa, jossa kilpaurheilu on merkittävä osa toimintaa tai seura voi keskittyä lasten ja nuorten harrasteurheilun laadukkaaseen toteuttamiseen. Useimmissa Sinettiseuroissa on sekä kilpa- että harrasteurheilutoimintaa.

Lähde: www.sport.fi

Mikäli olet kiinnostunut sinettiseuratoiminnasta tai muuten seuratoiminnan kehittämisestä, ole yhteydessä Käsipalloliittoon taneli.tiilikainen[at]finnhandball.net 040 3545 810

Tutustu myös liiton seuratoiminta -sivustoon ja siellä erityisesti käsipalloseurojen laatukriteereihin.