WU19-maajoukkue murskavoittoon Baltic Sea Cupin avausottelussa

LATVIA – SUOMI 28-42 (20-22)

Suomi aloitti ottelun reippaasti ja pääsi nopeasti 5-6 maalin johtoasemaan. Kun ensimmäistä erää oli jäljellä noin 10 minuuttia, Latvia alkoi kirimään, mutta Suomi onnistui kuitenkin pitämään johtoasemansa. Erätauolle mentiin tilanteessa 20-22. Toisen erän alussa Suomi tykitti peräti kuusi maalia ensimmäisten 9 minuutin aikana, eikä isäntämaa onnistunut maalinteossa kertaakaan. Suomi karkasi tavoittamattomiin, ja erän puolivälissä Suomi johti jo kymmenellä maalilla. Toisessa erässä Suomen puolustus piti, ja Latvia pääsi tekemään ainoastaan kahdeksan maalia koko erän aikana. Ottelu päättyi Suomen murskavoittoon 28-42.

Päävalmentaja Nils Kühr: ”It was a good game with a lot of goals for us. We will still go forward step by step towards the games in Kosovo next week, and try to improve every minute of our game. Today we’ll have a hard game against Lithuania and we are happy test our abilities against a high level team. We are looking forward to playing against Lithuania.”

Maalintekijät: Natascha Foley 10, Isabel Larsson 10, Ella Paukku 6 (1), Jannie Grönmark 4 (1), Louise Heinonen 3, Cassandra Nynäs 3, Ella Valkamo 2, Sofia Goman 1, Annika Juvala 1, Olivia Karlsson 1, Lilli Verworn 1.

Rangaistukset: Natascha Foley 2min, Jannie Grönmark 2min, Ella Paukku 2min.