Tunisian turnaukseen lähtevä T98 joukkue nimetty

Suomen T98 maajoukkue on kutsuttu 4. – 11.1.2015 järjestettävään 10th Women´s Mediterranean Handball Championship -turnaukseen. Pelipaikkana on Nabeul Tunisiassa. Vastustajiamme turnauksessa tulevat tämänhetkisen tiedon mukaan olemaan Egypti, Italia, Serbia, Tunisia ja Turkki.

Valmennusjohto on nimennyt joukkueeseen maajoukkueringistä seuraavat pelaajat: Aarnio Emma, Aspenström Catharina, Berglund Emelie, Degerth Ingrid, Erhovaara Suvi, Hanslin Carolina, Lindholm Sofie, Nyström Annina, Paganus Isabella, Palkoranta Miisa, Pietiläinen Aino ja Wickström Emma.
Joukkuetta tullaan vielä tämän viikon aikana vahvistamaan neljällä kenttäpelaajalla.
T98 Tunisia kavalkadi 12 pelaajaa (10.12.2014)

Kutsuttuja pelaajia pyydetään vahvistamaan osallistumisensa joukkueenjohtajalle sähköpostilla kristina.nystrom@icloud.com tai puhelimitse 044-533 3760.

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 12.12.2014 mennessä.

Matkaohjelma lähetetään turnausmatkalle lähteville erikseen kun saamme vahvistetut aikataulut.

Matkan lopulliset päivämäärätkin vahvistuvat vasta, kun saamme joukkueelle mm. lennot varattua. Pelaajien omavastuuosuuden ensimmäinen erä 600 eur tulee maksettavaksi jo 15.12.2014, jotta saamme lentoliput maksuun. Loppuosa erääntyy vuodenvaihteessa ja sen suuruus riippuu mahdollisesti saamiemme avustusten suuruudesta. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse vanhemmille.

Kun saamme Tunisiasta tarkemman otteluohjelman, tiedotamme siitä sekä täällä liiton sivuilla että joukkueemme facebook-sivuilla.

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.