T98 maajoukkueen kolmas turnauspäivä Nabeulissa

Suomen tytöt kohtasivat tämän päivän peleissä 10th Women’s MHC Championship -turnauksessa emäntämaan Tunisian sekä iltaottelussa Egyptin joukkueen.

Tunisiaa vastaan joukkueemme oli heti hereillä, ja voitti ensimmäisen erän hienosti 7-3 sekä toisen erän 6-4. Kolmas erä meni niukasti emännille 8-9, mutta kokonaisvoitto kirjattiin Suomen joukkueelle lukemin 21-16. Tällä pelillä Suomi myös avasi pistesaldonsa, turnauksen pisteenlaskusääntöjen mukaisesti kaksi pistettä erävoitoista sekä kaksi kokonaisvoitosta ja päätyi siis neljään pisteeseen.

Iltaottelussa vastaan asettui turnauksessa tähän mennessä mielenkiintoisesti pelannut Egypti, joka oli ennen tätä päivää voittanut vain Tunisian, ja ottanut muut pisteensä erävoitoista. Tänään kuitenkin aamuottelussa Suomen voittanut Turkki sai taipua egyptiläisille luvuin 19-15. Ensimmäisen erän Suomi vei selvästi lukemin 6-2. Toisessa erässä Egypti pääsi vauhtiin mukaan ja veikin erän nimiinsä 7-4. Tässä vaiheessa Suomi oli vielä kokonaistilanteessa johdossa 10-9. Kolmas erä kirjattiin egyptiläisille 5-3 jotka veivät näin ottelun lukemin 14-13. Yhdestä erävoitosta saimme kuitenkin yhden pisteen, joten pistesaldo on tällä hetkellä 5.

Suomen joukkue on osoittanut turnauksessa hienoa taistelutahtoa ja ennakkoluulotonta peliasennetta. Jännityksellä odotamme huomista torstaita, jolloin pelataan runkosarjan viimeinen kierros. Suomi kohtaa Italian joukkueen aamupelissä, joka pelataan Suomen aikaa klo 10. Iltapäivällä sitten lähtevät pyörimään sijoitusottelut.

Ottelupöytäkirjoja on alkanut löytyä turnauksen Standing & Results -sivuilta, tosin parin päivän viiveellä.

Keskiviikon tulokset

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.