T96 EM-karsinta Pirkkolassa nyt tulevana viikonloppuna (17-19.4.)

T96 EM-karsinta Pirkkolassa nyt tulevana viikonloppuna (17-19.4.) – Tulkaa mukaan äännekkästi kannustamaan tyttömaajoukkuetta lopputurnaukseen ESPANJAAN!

Maajoukkue pelaa perjantaina 17.4 Turkkia vastaan ja sunnuntaina 19.4 Unkaria vastaan. Vain lohkovoittaja selviytyy jatkoon Espanjassa kesällä pelattavaan EM-lopputurnaukseen.

Kotona pelaaminen on kuitenkin loistava mahdollisuus toteaa päävamentaja Petri Väyrynen. ”Mikäli kotikatsomosta saadaan sellainen turva, apu ja kannustus joka kasvattaa joukkueen itseluottamusta, niin ehkä ei tarvita niitä pakkovoittoja. Loistavalla ja positiivisella ilmapiirillä järjestetään sellainen käsipallojuhla johon kaikki osallistujat ovat tyytyväisiä.”

Tulkaa siis kaikki mukaan, nuori ja vanha kannustamaan ja nostamaan joukkuetta Espanjaan!

Tämä on hieno mahdollisuus myöskin nuorille käsipallolupauksille nähdä ja mieltää miltä voisi tuntua pelata muutaman vuoden päästä itse maajoukkueessa … tulkaa mukaan omissa pelipaidoissa äännekkäästi kannustamaan!

 

Karsintalohkon otteluaikataulu:

17.4. klo 18.00 Turkki-Suomi

18.4. klo 18.00 Unkari-Turkki

19.4. klo 12.30 Suomi-Unkari

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.