T00 matkapäiväkirja Varnasta, päivä 1 ja 2

Matka kohti B-EM kisoja Varnassa alkoi tapaamisella Helsinki-Vantaan lentokentällä kello 17.15. Ensimmäinen lento oli hieman myöhässä, mutta pääsimme lähtemään noin puoli kahdeksalta. Lennon puoli välissä huomasimme katsomalla lenttokarttaa, että olimme menossa päämäärämme ohi. Tällöin tuumasimme, että kapteeni oli varmaan unohtanut laskeutua Varnaan. Mutta hätä ei ollut tämän näköinen, sillä meiltähän löytyi taskusta liput jatkolennolle Istanbulista Varnaan. Neljän aikaan aamuyöllä saavuimme viimein hotelille, jossa vietämme seuraavat 11 päivää.

Kello 9.30 joukkueen urheimmat vetäytyivät aamupalalle nauttimaan ehkä hieman liian makeasta mehusta sekä maukkaista makkaroista. Tämän jälkeen sänky kutsui kaikkia. Uni tuli tarpeeseen pitkän eilisen jälkeen. Seuraava tapahtuma oli jälleen ruoka koko joukkueen voimin. Lounaan jälkeen tutuistimme Varnan antimiin, ja huomasimme, että paikka todella on turistikohde. Ei siitä sen enempää.

Kello 15 lähdimme kohti treenihallia, joka toimii myös pelihallina. Treeni sujui kiitettävästi ottaen huomioon, että eilisen matkustaminen painoi yhä jaloissa. Sisulla taistelimme loppuun asti. Olemme kuitenkin suomalaisia! Treenien jälkeen ohjelmassa ei ollut muuta kuin lepoa ja syömistä. Katseet on jo käännetty kohti sunnuntain peliin.

Huone 205 kiittää ja kuittaaa!
– Kira & Roosa

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.