T00 matkapäiväkirja ja ottelurapportti Varnasta, päivä 7

Aloitimme päivän aamiaisella kello 8.00. Tänäkin aamuna lähdimme kävelylle rannalle. Sen jälkeen meillä oli ottelua edeltävä palaveri ja hioimme viimeiset taktiikat kuntoon. Ennen kuin lähdimme hallille, ehdimme myös levätä ja syödä lounasta.
Päivän vastustaja oli Bosnia ja Hertsegovina. Ottelu oli erittäin tasainen ja molemmat joukkueet olivat vuorotellen johtoasemassa. Loppusummerin soidessa tilanne oli 20-20. Kävimme suihkussa hallissa, jonka jälkeen jäimme hetkeksi katsomaan Ukrainan ja Puolan välistä ottelua.
Tultuamme takaisin hotellille, otimme vähän aurinkoa ja muutama kävi uimassa. Sitten vuorossa oli päivällinen. Ilta loppui tavalliseen tapaan, Caron vetämään venyttelyyn. Nyt ladataan akkuja, huomisen Puola ottelua varten.

Sara & Matilda

FIN-BIH (10-8) 20-20

Bosnia ja Hertsegovina oli meidän kolmas vastustaja. Ottelu oli Bosnialle viimeinen alkulohkossa ja he lähtivät hakemaan ensimmäisiä pisteitä ottelusta.  Ensimmäinen puoliaika lähti meidän osalta käyntiin mukavasti ja pelattiin niin kuin oli sovittu. Pikkuhiljaa lähdimme kuitenkin mukaan Bosnian hitaampaan pelitempoon. Toisen puoliajan ensimmäisessä hyökkäyksessä nähtiin upea maali. Kuviota oli harjoiteltu ja tavoitteena saada se onnistumaan ainakin kerran turnauksen aikana, hyvä Malena ja Jessi! Toinen puoliaika oli tasainen, meillä oli useita hyviä maalipaikkoja josta pallo ei päättynyt tolppien väliin.

Tänään alkulohkon viimeisessä ottelussa vastustajana on Puola.

Päävalmentajan kommentti ottelusta

Tasainen ja haastava ottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan, mielestäni emme pääse vauhtiin ja ajaudumme mukaan Bosnia ja Hertsegovinan hitaampaan peliin. Taistelemme loppuun asti ja lopputulos antaa reilun kokonaiskuvan ottelusta.

Joukkueen kokonpano ja (maalit)
1. Alina Stendahl, 3. Matilda Sjöstedt (1), 4. Ellen Norrgrann (4), 5. Jessi Laasio (4), 7. Sara Falck, 10. Anna Westerlund (2), 11. Fanny Axberg, 12. Roosa Niemi, 15. Linn Wentzel (1), 16. Kira Itkonen, 18. Nicolina Fredriksson (2), 20. Mia Åstrand,  21. Janica Sjöström, 22. Malena Heikkinen (5), 23. Linnea Aula (1)

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Ellen Norrgrann

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.