P96 voiton päästä MM-paikasta

Suomi hävisi niukasti Sveitsille MM-karsinnoissa Fäärsaarilla. Ottelu päättyi 26-28 (11-13). Tämä antaa kuitenkin Suomelle edelleen mahdollisuuksia voittaa karsintaryhmänsä.

EHF:n säännöt sanovat että jos joukkueet ovat samassa pisteissä maaliero ratkaisee. Suomella on nyt -2 ja Fäärsaarilla +4. Tämä tarkoittaa että huomenna Suomi pitää voittaa Fäärsaaret kolmella maalilla – ja pelaa sillon kesällä Algeriassa MM-lopputurnauksessa! Jos Sveitsi ei voita Israelia sunnuntain ensimmäisessä pelissä myös pienempi voitto riittää Suomelle.

Valmentaja Ken Sireniuksen kommentti: Jälkikäteen harmittava tappio. Tuntuu, että ottelu olisi ollut voitettavissa. Mutta nyt ei harmitella sitä vaan fokusointi ja keskittyminen on jo alkanut huomista matsia varten. Hieno peli tulossa.

Suomen maalintekijät Sveitsiä vastaan: Benjamin Helander 7, Max Granlund 5, Paavo Brummer 4, Theo Westerlund 4, André Udd 3, Ian Martin 2, Rasmus Blässar 1.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.