P96 EM-karsintojen viimeistelyleiri 1.–3.4.

 

P96 EM-karsintojen viimeistelyleiri pidetään Kisakalliossa 1.-3.4. 2016. Kokoontuminen perjantaina Kisakallion aulassa klo 16.00.

Joukkueenjohto on valinnut seuraavat pelaajat:

MV: Tommi Kanerva, Joonas Muje, Atte Pakarinen, Valter Sirén

V6: Richard Ahlgren, Benjamin Helander, Christoffer Thor, Nicholas Mavrostomos

K6: Paavo Brummer, Tatu Riihimäki, Vincent Voutilainen

K9: Wilhelm Hammarberg, Ian Martin, Andre Udd, Eemeli Maijala

V9: Oliver Helander, Elis Alander, Max Granlund

O9: Johan Gripenberg, Theo Westerlund, Gusten Montonen

O6: Topias Laine, Albert Rehnberg

Pelaajan, joka syystä tai toisesta on estynyt tulemaan leirille, on ilmoitettava esteestä mahdollisimman pikaisesti, mukaan lukien myös viime hetken sairaustapaukset. Viime hetken sairastapauksissa tulee olla lääkärintodistus. Poissaoloilmoitukset Ken Sireniukselle (ken.sirenius at finnhandball.net)

 

Mukaan tarvitset oman juomapullon sekä sisä- että ulkoliikuntavarusteet.

Kisakallio haluaa, että joukkueilla on yhtenäinen asustus, joten ne pelaajat, joilla on varustekassit, ottakaa sekä vanha että uusi tuulipuku mukaan. Malli ”Jugoslavian” voitte jättää kotiin.

Leirin omavastuu on 150 euroa. Leiritoiminnan Kisakallioon siirtymisen myötä maksukäytäntöön on tullut muutos, Käsipalloliitto laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse ennen leiriä. Leirille ei voi osallistua ellei maksua ole maksettu.

Leiri päättyy sunnuntaina klo 17.30.

Leirin aikana tai heti sen jälkeen ilmoitetaan ne pelaajat, jotka lähtevät seuraavan keskiviikon iltapäivällä (6.4.) kohti Slovakiaa, jossa EM-karsinnat järjestetään. Itse EM-karsinnoista tulee lisäinfoa myöhemmin. Paluu karsinnoista on 11.4.

Avainsanat:
Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.