P96 – Voitto ja tappio Liettuaa vastaan

P96 hävisi lauantaina niukasti Liettuaa vastaan Janis Grinbergas turnauksessa Vilnassa. Lopputulos oli 27-25 isäntämaan hyväksi. Päävalmentaja Kenneth Bäcklundin mukaan Suomi pelasi hyvän ottelun mutta yhteispeli ei sujunut niin kuin pitäisi ja tuomarityöskentely oli myös ratkaisevina hetkinä vähän outo.

Sunnuntaina vastassa oli taas Liettua, osittain sama joukkue kuin lauantaina, mutta mukana oli myös muutama uusi pelaaja. Alku oli Suomelle hankala mutta tauolle mentiin kuitenkin viiden maalin johdossa. Toinen puoliaika oli sitten pelkkä muodollisuus, Suomi teki monta onnistunutta vastahyökkäystä ja meni selvään voittoon, 39-22

Kenneth Bäcklundin loppukommentti: Kokonaisuutena hyvä turnaus. Epätasaisuus oli merkille pantavaa ja todistus siitä että joukkueen täytyy tehdä enemmän yhteisiä treenejä. Meillä on muun muassa suunnitteilla yhteistyötä ja leirejä miesten maajoukkueen kanssa. P96:n päätavoite on EM-karsinnat huhtikuussa. Siellä meillä on kaikki mahdollisuudet, P96 on ainoa suomalainen käsipallomaajoukkue jolla on riittävästi kokoa kansainvälisille kentille.

 

Suomen maalintekijät lauantaina Liettuaa vastaan:

Topias Laine 8, André Udd 7, Theo Westerlund 4, Johan Gripenberg 2, Paavo Brummer 1, Elis Alander 1, Tatu Riihimäki 1, Nicholas Mavrostomos 1.

 

Suomen malintekijät sunnuntaina Liettuaa vastaan:

Topias Laine 14, Theo Westerlund 5, Nicholas Mavrostomos 4, Tatu Riihimäki 4, Paavo Brummer 4, André Udd 3, Johan Gripenberg 3, Elias Nyman 2.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.