Naisten maajoukkueen kehitysryhmä koolla Kisakalliossa

Nuorten naisten maajoukkueen (T98) pohjalle perustettu kehitysryhmä kokoontuu nyt viikonloppuna ensimmäisen kerran. Kisakallioon kehitysryhmää kirittämään saapuu ruotsalainen AIK:n naisten joukkue, jonka kanssa kehitysryhmä harjoittelee ja pelaa harjoitusotteluita. Kisakallion leiri kestää tällä kertaa kaksi päivää, perjantain ja lauantain 18.–19.8.

Kehitysryhmää vetää naisten maajoukkueen päävalmentaja Tommy Suoraniemi ja joukkueenjohtajana toimii T98 maajoukkueesta tuttu Kristina Nyström.

Valmennusjohto on valinnut seuraavat 13 pelaajaa tälle 1. leirille Kisakallioon:
Back Linnea, Degerth Ingrid, Erhovaara Suvi, Gostowski Petra, Hilli Johanna, Holopainen Ella, Jakimova Adriana, Lehtola Saara, Nyholm Anniina, Nyström Annina, Pietiläinen Aino, Skön Emilia, Wickström Emma.

 

Uuteen kehitysryhmään valittiin nyt pelaajia, jotka ovat syntyneet v.1996-2001. Mukana on myös muutama vanhempi ja kokeneempi pelaaja tuomassa oman panoksensa kertoo Tommy Suoraniemi.

 

Seuraava kehitysryhmän leiri on suunnitelmissa pitää tammikuussa 2018, tälle leirille on pelaajilla mahdollisuus antaa näyttöjä syksyn aikana.

Huomenna illalla lisää kuulumisia Kisakallion leiriltä.

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.