Naisten maajoukkueen kuulumisia Unkarista

Naisten maajoukkueen leiri Unkarissa on alkanut hyvin. Pelaajat siirtyivät ensimmäisiin palloharjoituksiin heti saavuttuaan perille Szekesfehervariin maanantai-iltana. Viikon aikana on maajoukkueelle luvassa vähintään 8 palloharjoitussessiota, 2 harjoituspeliä (keskiviikona ja perjantaina) kaikkien muiden aktiviteettien lisäksi.

2016-11-23_nmj-unkarin-leiri-maalintakaa

Päävalmentajamme Tommy Suoraniemen ajatuksia yhden matkustus- ja kahden treenipäivän jälkeen:
”Meillä on täällä hyvät harjoitusolosuhteet: hyvä harjoitushalli ja toimivat järjestelyt mukavassa kaupungissa. Harjoituksissa olemme päässeet hyvin eteenpäin ja onkin mielenkiintoista kiva nähdä miten harjoitellut asiat näkyvät illalla ensimmäisessä harjoituspelissä.  Eniten odotan puolustuspeliltämme, meidän tulee olla agressiivisia ja pelata kovaa. Puolustuksen kautta rakennamme peliä sitten hyökkäyspäätä kohti.”

2016-11-23_nmj-unkarin-leiri-treenihalli2

nmj-unkari

Keskiviikkoiltana Suomen naisten joukkue kohtasi harjoitusottelussa Unkarin korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Bekescsaban joukkueen. Tämä oli monelle pelaajalle ensimmäinen ottelu naisten maajoukkueessa (vaikka harjoitusottelu onkin), joten jännitystä on ilmassa. Olemme saaneet harjoitella hyvin ja viihtyneet yhdessä.

Harjoitusottelun Suomi – Bekescsaban lopputulos oli 21-24

Carolina Petterssonin kommentit pelistä: Oltiin tänään hyviä puolustuksessa. Hyökkäyksessä tuli aukkoja ja maaleja kun jaksoimme ajaa hyviin paikkoihin. Sonja pelasi maalissa hyvän pelin.

Tommy pelistä: Olen tyytyväinen joukkueemme puolustukseen. Ensimmäisellä puoliajalla löysimme viivan hyökkäyksessä, mutta siinä on vielä parannettavaa.

2016-11-23_nmj-unkarin-leiri-palaveriluokka

nmj-unkari-hassakka

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.