Naisille kolmen maalin tappio myös toisessa Italia-ottelussa

Suomi – Italia
19-22 (5-12)

Suomi pääsi mukaan otteluun tässäkin ottelussa vasta toisella puoliajalla. Italia oli molemmissa otteluissa hiukan parempia jokaisella osaalueilla tällä kertaa, mutta ero ei ollut iso. Suomen matala puolustus toimi hetkittäin erittäin hyvin, varsinkin toisen puoliajan alussa, jolloin Italia teki ensimmäisen maalin vasta kymmenen minuutin kohdalla. Aika ei kuitenkaan riittänyt tasoitukseen tänään. Suomen molemmat maalivahdit torjuivat hyvin. Alina Janson-Heikkisellä sekä Sonja Koskisella oli molemmilla torjuntaprosentti 52%.

Ruotsin Skövdessä pelaava Alexandra Roos loukkaantui aamuharjoituksissa eikä nähty tällä kertaa kentällä ollenkaan. Myös Martina Genberg oli poissa edellisessä ottelussa loukkaantumisen takia.

Suomen paras maalintekijä Johanna Hilli sekä Italian maalivahti Michela Zanotto valittiin ottelun parhaiksi pelaajiksi tänään.

Maajoukkuevalmentaja Birgitta Lindholmin yhteenveto viikonlopusta:
”Saimme pelata kaksi kovaa harjoitusottelua ennen viimeistä kierrosta. Näissä otteluissa saimme mahdollisuuden testata uusia pelaajia. Uusien pelaajien myötä tulee aina muutoksia joukkueessa. Pelin rakenne ei tietenkään toimi heti kun uusia pelaajia ajetaan sisään peliin. Odotukseni ovat positiiviset tämän viikonlopun kokemuksista. Näissä harjoitusotteluissa voitto ei ole ollut se tärkein tekijä. Tavoite on ollut saada palapelin palaset sopimaan yhteen menestyäksemme EM-karsintojen kolmannella kierroksella. Olen tyytyväinen tähän viikonloppuun.”

Suomen maalintekijät ja kokoonpano:
Johanna Hilli 5, Anna Lindholm3, Lotta Kulju 2, Anna Lindahl 2, Carolina Böckelman 2, Annika Näräkkä 2, Alexandra Ahlroth 1, Linda Cainberg 1, Betina Lillqvist 1, Sara Jäntti, Kathlen Ax, Jessika Gammals, Julia Lönnborg, Alina Janson-Heikkinen, Sonja Koskinen.

photo3

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.