Georgia kaatui komeasti

P96 antoi tiistaina mukavan synttärilahjan apuvalmentaja Ken Sireniukselle. Viimeisessä European Open runkosarjaottelussa Georgia kaatui selvästi numeroin 29-19.
Varsinkin Suomen laitapelaajat olivat oivassa pelivireessä ja tekivät 19 Suomen maaleista. Suuri osa näistä maaleista syntyi kontrauksista. Vastahyökkäykset purivat tehokkaasti hitaasti puolustusasemiin palaavaa Georgia vastaan. Peräti 12 Suomen pelaajaa onnistuivat maalinteossa.
Päävalmentaja Miko Koskuen kommentti:
”Rutiininomainen pakkovoitto, mutta kelpo peli silti ja paljon onnistumisia leveällä rintamalla. Tommi Kanerva pelasi maalissa hyvän ottelun. Päästiin kierrättämään pelaajia paljon, ja silti ei varsinkaan hyökkäyksessä taso laskenut. Vihdoin saatiin myös kontrat toimimaan ja laidat jaksoivat juosta. Hienosti jaksoi juosta myös joukkueenjohtajamme Tumppi Laine joka pelin alussa joutui spurttaamaan hotellille ja hakemaan erään artistin unohtuneen pelipaidan.”

Suomi sijoittui näin kolmanneksi lohkossaan ja pelaa jatkossa B-loppupeleissä. European Open jatkuu Suomen osalta keskiviikkona kahdella pelillä. Aamulla on Itävalta vastassa ja iltapäivällä Kosovo.

Suomen maalintekijät Georgia-ottelussa: Nicolas Mavrostomos 6, Topias Laine 5, Albert Rehnberg 5, Jonathan Berg 3, Benjamin Helander 3, Richard Ahlgren 1, Elis Alander 1, Oliver Helander 1, Ian Martin 1, Tatu Riihimäki 1, Andre Udd 1 ja Vincent Voutilainen 1.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.