Erotuomari- ja pelinohjaajakurssit tulossa

On aika kääntää luottavaiset ja odottavat katseet kohti seuraavaa kautta kahden keskeytyneen kauden jälkeen. Olemme suunnitelleet syksyn koulutusohjelmaa ja alla näet koulutusten ajankohdat sekä linkit koulutusten ilmoittautumislomakkeisiin.

Järjestämme syksyllä kolme kurssitapahtumaa. Ensimmäinen on alue-erotuomareiden kertauskurssi (a), johon voivat osallistua ainakin yhden kauden tuominneet pelinohjaajat ja alue-erotuomarit.

Alkeiskurssin eli perussääntökoulutuksen käyneille, mutta vähän tai ei lainkaan vielä otteluita tuominneille, järjestämme tänä syksynä oman pelinohjaajakoulutuksen Dicken cupin yhteydessä (c).

Lisäksi järjestämme alkeiskurssin eli perussääntökoulutuksen henkilöille, jotka eivät ole vielä aikaisemmin käyneet sääntökoulutuksia, mutta ovat kiinnostuneita säännöistä ja tuomaroinnista (b).

Pidätämme oikeudet muutoksiin, joista ilmoitamme tarpeen tullen ilmoittautuneille sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksiin liittyen, lähetä sähköpostia Annikalle .

A) Alue-erotuomarien kertauskurssit 4.-5.9.2021 Karjaalla

Syksyllä kokeilemme uutta ja järjestämme alue-erotuomarikurssit Karjaalla Aktia cupin yhteydessä 4.-5.9.2021. Koulutus on yhden päivän mittainen ja se sisältää luokkakoulutusta sekä tuomarointia ja tuomaroinnin tarkkailua Aktia cupissa.  Koulutus on tarkoitettu tuomareille, jotka ovat olleet toiminnassa mukana ainakin yhden kauden. Kertauskurssin ohjelma ja päivä varmistuu myöhemmin otteluohjelman myötä, mutta varaa jo nyt kyseinen viikonloppu.

Ilmoittautuminen 21.8. mennessä täältä.

B) Alkeiskurssi 18.9.2021 klo 13–16 Helsingin Urheilutalo

Alkeiskurssi eli perussääntökoulutus erotuomaroinnista kiinnostuneille. Koulutuksen jälkeen on mahdollista aloittaa pelinohjaajana toimiminen suoritettuaan koeottelun. Koeotteluiden suorittaminen on mahdollista Dicken cupin yhteydessä 25.–26.9. Katso myös alempi lisäkoulutus.

Ilmoittautuminen 30.8. mennessä täältä.

c) Pelinohjaajakurssi alkeiskurssin käyneille 24.-26.9.2021

Dicken-cupin yhteydessä järjestetään vuosien 2020–2021 aikana alkeiskurssin käyneille lisäkoulutustapahtuma sekä koeotteluita turnauksessa. Kyseessä on vapaaehtoinen ja ilmainen koulutus, jossa käytännönläheisesti autetaan uusia pelinohjaajia tuomaroinnin alkuun tutustumalla pelinohjaajan toimintaan kentällä. Tämä koulutus on tarkoitettu vain vähän tuominneille pelinohjaajille sekä henkilöille, jotka haluavat aloittaa tuomaroinnin ja ovat käyneet alkeiskoulutuksen. Tarkempi ohjelma tarkentuu osallistujamäärän ja osallistujien tarpeiden mukaan.

Ilmoittautuminen 5.9. mennessä täältä.

 

Kaikki erotuomarikoulutukset ja tietoa erotuomaroinnin aloittamisesta löytyy Koulutukset sivulta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.