Kerhon vuosikokous pidettiin 6.11.2021

Suomen käsipalloerotuomarit – Handbollsdomarna i Finland ry:n vuosikokous pidettiin 6.11.2021 Vantaalla ennen Suomen maajoukkuepeliä.

Vuosikokouksessa päätettiin edellinen toimikausi ja esiteltiin tulevan kauden toimintasuunnitelma sekä valittiin uudet hallituksen jäsenet. Hallitus pysyy muuten muuttumattomana, mutta kerhon pitkäaikainen puheenjohtaja Miro Korja siirtyy pestistään sivuun ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin hallituksen entinen varapuheenjohtaja Annika Helin-Pohjola. Muita hallituksen jäseniä ovat Jan-Erik Leandersson, Jyri Björkman, Kari Ruusunen ja Katja Keto-Tokoi.

 

Kerho kiittää Miroa hyvästä työstä hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana! Miro on ollut tärkeä linkki kerhon ja yhteistyökumppaneiden välillä. Lisäksi hän on mies kerhon digiloikan takana: Miron aloitteesta olemme mm. ottaneet käyttöön sähköisen jäsenkortti Cardskipperin sekä alkaneet käyttää headseteja pääsarjapeleissä.

 

Suurimpana muutoksena tulevalle kaudelle on koulutustoiminnan siirtyminen Käsipalloliiton alaisuuteen Kerhon päättäessä keskittää pienet resurssinsa olemassa olevien jäsentensä hyväksi. Lisäksi viestinnässä olemme siirtyneet vahvasti Cardskipper-sovelluksen kautta puhelimiin lähetettävään viestintään sähköpostin sijaan. Tärkein informaatio lähetetään jäsenille edelleen myös sähköpostitse, mutta ajatuksena on, että kaikki tarpeellinen informaatio, jota jäsenemme tarvitsevat, löytyvät puhelimen jäsensovelluksesta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.