Historiallinen ottelu

Tämäniltaisessa MSM-ottelussa ÅIFK-GrIFK tehdään tuomareiden osalta tuplasti historiaa, kun ottelun molemmat tuomarit rikkovat tahoillaan ennätyksiä.

Krister ”Kride” Illman, joka pitää jo nimissään ennätystä eniten MSM-otteluita viheltäneenä tuomarina, pääsee aivan omalle sataluvulleen viheltäessään tänään 500. MSM-ottelun. 500 MSM-peliä on valtava saavutus ottaen huomioon, että tänä päivänä eniten pelejä viheltävät tuomarit viheltävät maksimissaan kolmisenkymmentä MSM-peliä kaudessa ja vuosia sitten ei olla päästy lähellekään näihin pelimääriin kauden aikana. Mittavan tuomariuransa Kride on aloittanut jo vuonna 1979.

500-kertainen hurraahuuto! HIP HIP HURRAA!

Ottelun toinen tuomari Tapani ”Tapu” Kuri täytti viikonloppuna 60-vuotta ja on tämäniltaisen ottelun jälkeen ensimmäinen käsipallon MSM-pelin viheltänyt kuusikymppinen. Kuinkakohan monta kuusikymppistä pääsarjatason tuomaria muissa lajeissa on? Tapu on aloittanut tuomariuransa vuotta ennen pariaan vuonna 1978.

60-kertainen onnittelu! ONNEA!

Suomen käsipalloerotuomarit onnittelee historiankirjoihin nimensä kirjaavaa tuomaripariaan!

 

 

Krister Illman ja Tapani Kuri

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.