Käsipalloliiton ohjeistus seuroille harjoittelun toteuttamiseen 1.6. alkaen

Suomen Käsipalloliiton päivitetty ohjeistus perustuu valtioneuvoston, aluehallintaviraston ja Olympiakomitean ohjeistuksiin.

Valtioneuvoston periaatepäätöksen 6.5.2020 mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla.

Aluehallintovirastot ovat antaneet 19.5.2020 täsmentävät ohjeet kokoontumisrajoituksiin ja niiden käytännön toteutukseen. Harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä. 50 hengen rajoitus koskee kokonaisuudessaan kaikkia tapahtumaan osallistuvia pelaajia, valmentajia ja huoltojoukkoja.

Ohjeistus on tehty 20.5. ja on voimassa 1.6. alkaen toistaiseksi. Käsipalloliitto seuraa sekä myös edellyttää seuroja seuraamaan viranomaisten ja Olympiakomitean ohjeistuksia mahdollisten muutosten takia. Käsipalloliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

On tärkeää että urheilu osoittaa vastuullisuutensa pandemian suhteen. Pyydämme että varmistatte että ohjeet ovat seurassanne/joukkueissanne kaikilla tiedossa (valmentajilla, pelaajilla, huoltajilla, lasten ja nuorten vanhemmilla) ja että niitä myös noudatetaan.

Harjoitteluohjeistus_20.05.20