Atlas järjestää kesällä kaksi käsipalloleiriä alle 16-vuotiaille

Atlas järjestää kesän aikana kaksi avointa käsipalloleiriä kaikille alle 16-vuotiaille palloilusta kiinnostuneille.

Ensimmäinen leiri järjestetään Energia Areenalla 3.-7.6.2019 ja toinen leiri Myyrmäen Urheilutalolla 29.7-2.8.2019.

Leiriaika on päivittäin klo 8-16. Leirin hinta on 150€/vko ja hintaan kuuluu leiriohjaus, leiripaita ja päivittäinen lounas.

Mikäli pelaaja ilmoittautuu molemmille leireille, leirin hinnasta saa 25€ alennusta. Sisaralennus leirille on myös -25€.

Leiri laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

 

Lisätietoja ja leiriohjelma tulee myöhemmin sähköpostilla ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClubissa, https://atlas.myclub.fi.

 

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse dennis.baars@atlashandball.com.

 

Atlas Handball Camp

 

P02 maajoukkueen projektille voittoisa alku

Suomen Käsipalloliiton 2002-2003 syntyneiden poikien maajoukkue pelasi menneenä viikonloppuna ensimmäiset maaottelunsa. Joukkue matkusti Latviaan yhdessä samanikäisten tyttöjen maajoukkueen kanssa harjoittelemaan ja pelaamaan kaksi maaottelua Latviaa vastaan. Lue lisää

Naisten käsipallomaajoukkue turnaukseen Puolaan

Naisten maajoukkue kokoontuu leirille Puolan Gdanskiin 20. – 24.3.2019. Gdanskissa pelataan viikonlopun aikana kansainvälinen turnaus, Suomen lisäksi turnaukseen osallistuu Espanjan, Puolan ja Romanian B-maajoukkueet. Lue lisää

T02 Latviassa

Latvian tuomisina kaksi voittoa ja rutkasti onnistumisia

Sunnuntain ohjelmassa oli vain ottelu, joka oli määrä pelata klo 10. Aamiaisen jälkeen kävimme, bussia ja kuljettaja-Vadimsia odotellessa, lyhyellä kävelyllä hotellin ympäristössä. Hallille päästyämme tytöt tekivät lyhyen herättelevän ulkolämmittelyn, jonka jälkeen siirryimme kentälle viimeistelemään.

Joukkueen lataus ei ollut aivan samaa luokkaa kuin lauantaina, väsymys näkyi pelissä pienenä hapuiluna ja teknisinä virheinä, mutta tahtipuikko oli napakasti suomalaiskäsissä alusta asti. Korotimme myös puolustusta offensiivisemmaksi lauantaista. Aluksi Latvian vikkelät takamiehet pääsivät hyödyntämään aukkoja, mutta ottelun edetessä puolustuksen liikkuvuus löytyi ja läpiajot eivät enää onnistuneet.

Hyökkäyspäässä yhteispelin hiominen jatkui ja eilisen tapaan oli nähtävissä selkeää kehittymistä. Saimme kokea monia onnistumisia ja iloita niistä joukkueena.

Maalivahtimme jatkoivat eilisen vakaata esitystä, torjuntoja nähtiin tänään 21, niiden joukossa monia paraatiesityksiä. Koko joukkueelta kirkkaasti hyväksytty suoritus tänäänkin kuten loppulukemat 21–30 kertovat.

Kokonaisuutena Latvian ottelumatka oli onnistunut kokemus ja antoi juuri sen mitä lähdettiin hakemaan. Molemmissa otteluissa oli 10 maalintekijää ja maaleja tehtiin kaikilta paikoilta, leveyttä pelaajamateriaalissa siis löytyy. Oli hienoa nähdä kuinka uudet pelaajat niin nopeasti löysivät toisensa kentällä ja yhteispeli kehittyi selkeästi näin lyhyessä ajassa. Tämä oli hyvä askel EM-kisavalmisteluissa.

Pojat tarjosivat jälleen jännittävän ja vauhdikkaan ottelun, jonka he loppujen lopuksi voittivat 20–16.

Otteluiden jälkeen oli lounaan jälkeen aika pakata tavarat ja lähteä kotimatkalle, joka sujui jouhevasti. Kotimaan lumikaaokseen on aina yhtä mukava palata keväisemmästä ilmanalasta.

Suurkiitokset Latvian käsipalloliitolle ja Renars Licisille todella hienoista järjestelyistä, kaikki sujui loistavasti. Kiitokset myös P02-joukkueelle matkaseurasta, lähdemme mielellämme toisenkin kerran teidän kanssa reissuun!

Suomen pelaajat ja maalintekijät: Eklund Alicia, Neumayer Olivia 4, Sjöstedt Ebba 2, Maijala Iida 2, von Nandelstadh Emma 3, Sannholm Maja 3, Sandelin Sara 3, Anckar Patricia 2, Härkönen Kira 2, Bruncrona Stella (mv), Reinikainen Fanny, Nyman Hanna 4, Joutjärvi Sofia, Sjölund Moa (mv), Nousiainen Nea 5

T02 Latviassa

T02-voitokas lauantai Latviassa

Lauantaina joukkue kokoontui aamiaiselle puoli kahdeksalta ja kahdeksalta lähdimmekin jo Vadimsin kyydillä Salaspilsiä ja harjoituksia kohti. Aamutreeneissä heräteltiin ja viriteltiin pelivälineitä jotta olemme illan ottelussa täydessä iskussa heti alkuvihellyksestä. Harjoitusten jälkeen suuntasimme takaisin hotellille lounaalle ja lepäämään. Olemme tällä matkalla keskustelleet paljon otteluun valmistautumisesta sekä sen yksilöllisyydestä ja yhteisöllisyydestä. Lyhyen taktiikkapalaverin jälkeen pelaajat vetäytyivätkin valmistautumaan kukin tyylillään.
Ennen paluuta Salaspilsin hallille ehdimme vielä tankata välipalan ja niin olimme valmiina taistoon. Valmistautuminen ja alkulämmittely suoritettiin pitkän kaavan mukaan ja aloitettiin reippaalla happihyppelyllä Salaspilsin ympäristössä.
Joukkue tuli otteluun selkeästi erinomaisesti latautuneena ja oli aika pian selvää kenen tahdissa ottelua pelattaisiin. Puolustus ja maalivahtipeli toimivat loistavasti alusta asti ja tämän avulla pystyimme kontraamaan tehokkaasti.
Käytännössä katsoen koko ottelu, lukuunottamatta 11 hyökkäyksen maalitonta jaksoa toisen puoliajan alussa, sujui suunnitelman mukaan. Tämän jakson aikana joukkuetta rasittivat tekniset virheet ja tolppalaukaukset. Ensimmäisellä puoliajalla joukkueella oli ainoastaan 4 teknistä virhettä ja hienot heitot tekivät vastustajan maalivahdin olon tolppien välissä varsin epämukavaksi, vain kaksi torjuntaa kirjattiin hänen nimiinsä.
Suomen maalivahdit, Stella Bruncrona ja Moa Sjölund, pelasivat vahvasti ja vastasivat yhdessä 24 torjunnasta.
Päävalmentaja Tomas Mecklin analysoi päivän peliä seuraavasti:
”Koimme tänään niin paljon onnistumisia. Moni uusi pelaaja otti aimo askeleen eteen, ottaen hienosti vastuuta ja uutta roolia sekä joukkueessa että kentällä.
Vastustaja onnistui hyökkäyspäässä tietyissä asioissa, mutta joukkue ratkaisi tilanteet yhdessä eikä antanut periksi.
Hyökkäyspelissä oli rauhallisuutta. Saimme yhteispelin luistamaan, tietyissä yhdistelmissä yllättävänkin hyvin.
Tämän päivän peli oli selkeästi hyväksytty suoritus. Tiettyjä asioita viilataan vielä huomenna, sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Haetaan lisää tasaisuutta suoritukseen, sitä että pystymme pelaamaan 60 minuuttia omalla tasollamme ja vähän lisää vauhtia.
Tästä on hyvä lähteä huomiseen 0-0 tilanteeseen.”
Tyytyväisinä omaan otteluun saimme sitten asettua kannattajan rooliin seuraamaan poikien ottelua. Tästä ottelusta tuli tasaväkisempi ja ratkaisu nähtiin vasta viimeisen kymmenen minuutin aikana jolloin pojat saivat lopun ottelun vuorotahtiselle maalinteolle ja saivat voimakkaalla loppurutistuksella aikaan 6 maalin voittomarginaalin.
Hieno päivä molemmille joukkueille, muuta ei voi sanoa.
Väsyneinä mutta tyytyväisinä palasimme hotellille vasta klo 21.30 suoraan myöhäiseen illallispöytään. Tämän jälkeen pelaajat vetäytyivät yöpuulle, joukkueenjohdon vielä jäädessä analysoimaan päivän antia ja hiomaan huomispäivän suunnitelmia.
 
Suomen pelaajat ja maalintekijät: Anckar Patricia, Bruncrona Stella (mv), Eklund Alicia, Härkonen Kira 4, Joutjärvi Sofia 4, Maijala Iida 1, von Nandelstadh Emma 3, Neumayer Olivia 4, Nousiainen Nea, Nyman Hanna 3, Reinikainen Fanny 6, Sandelin Sara 3, Sannholm Maja 3, Sjölund Moa (mv), Sjöstedt Ebba 5.

Koulukäsipallo – Hagelstamska voitti yläkoulujen poikien mestaruuden

Poikien 2. asteen lopputurnaus pelattiin Riihimäellä 12.3.

TULOKSET

ALKULOHKOT

Kaikki tulokset ja pöytäkirjat LähiTapiola-tulospalvelussa: https://tulospalvelu.finnhandball.net/taso/sarja.php?turnaus=hb2018&sarja=PKP

Mitalijoukkueet

Hagelstamska

Winellska

Kara/Harju