Käsipallolisenssin voit hankkia kätevästi verkossa

  • Lisenssien ja vakuutusten hinnat 2016-17 (voimassa 1.7.2016-30.6.2017, ellei toisin mainita)
  • Toimitsijalisenssi ei sisällä vakuutusta, mutta Käsipalloliitto on vakuuttanut seurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekevät Pohjolan Tuplaturva -vakuutuksella.
  • Pelaajalisenssin omaava ei tarvitse erillistä erotuomari- tai toimitsijalisenssiä toimiessaan näissä tehtävissä.
  • Kuukausi- ja kertalisensseissä ei ole vakuutusta, mutta erikseen voi ostaa Try Out -vakuutuksen, joka on voimassa 7 vuorokautta.
  • Junioreiden lisenssit määräytyvät iän mukaan, joten niillä voi pelata sarjasta riippumatta.
  • Mikäli aikuispelaaja siirtyy pelaamaan sarjatasoa ylemmäs, tulee hänen korottaa lisenssinsä vastaamaan sarjatasoa.
  • Rekisteriseloste

Tarvittavat tiedot lisenssiä varten tulee täyttää Sporttirekisteriin. Se onnistuu yllä olevan Osta lisenssi -kuvakkeen kautta. Täytettyäsi kaikki tarvittavat tiedot, järjestelmä antaa sinulle laskun. Tulosta lasku tai kirjoita laskun tiedot ylös ja maksa se verkkopankissasi. Muista käyttää viitenumeroa, koska sen mukaan maksu kohdistuu oikealle henkilölle.

LISENSSIN KOROTUS

Lisenssin korotus tehdään täyttämällä omat tietonsa lisenssinostoon, jolloin järjestelmä tunnistaa henkilöllä jo olevan lisenssin ja tarjoaa korotusvaihtoehtoa uuden ja vanhan lisenssin välisellä erotushinnalla.

Korotus onnistuu vain edullisemmasta lisenssistä kalliimpaan. (esim. vakuutuksettoman lisenssin korotus vakuutukselliseksi tai I-divisioonan lisenssin korotus liigalisenssiksi)

Korotus onnistuu myös Sporttirekisterin korotusautomaatilla lisenssinostossa.

Kirjaudu rekisteriin (sivun oikeassa laidassa on laatikko, jossa lukee KIRJAUDU) ensimmäisen lisenssin oston yhteydessä sähköpostiisi saamilla tunnuksilla. Jos salasana on unohtunut, niin pääset tilaamaan uudet kirjautumissivuilta (“Unohditko salasanan?” -linkki). Salasanan tilausta varten tarvitset sotun tai sportti-id:si.